Sanders nog iets?

Diensten

TEKST
Copywriting

Tekst kan toveren. Ik maak van zoekers bezoekers, van gedesoriënteerden geïnteresseerden en van kijkers kopers. Off- en online.

IDEE
Conceptontwikkeling

Schrijven is creëren. Op basis van wat er al is, of vanuit het niets. Ik bedenk ideeën, haakjes, de hele kapstok. Zodat je boodschap blijft hangen.

ONLINE
Contentmarketing

Verruil verkooppraatjes voor verhalen. Ik boei en bind bezoekers met creatieve contentmarketing. Van contentkalender tot creatie.

Ik help je onder meer met ...
Webteksten

Zoek je teksten voor je website die kijkers in kopers veranderen? Of SEO-copy die je website in Google op laat vallen? Ik doe niets anders.

Blogs

Een artikel, stappenplan, tips, how-to’s, checklists, reportages, een goed verhaal. Ik schrijf blogs die je lezers boeien en binden.

Contentkalenders

Van inhaker tot infographic; ik stel je contentkalender samen zodat je op de momenten die ertoe doen je publiek bereikt.

Copyguides

Geef je merk iets anders, geef je copy een eigen koppie. Ik stel richtlijnen op met o.a. je tone-of-voice en do’s & don’ts voor tekst.

Interviews

Ik bereid me voor. Ik luister. Ik vraag door. En werk je interviews creatief uit. Zodat ze lekker weglezen en (nieuws)waarde toevoegen.

Social media posts

Mag je Facebook-post meer smoel hebben, je Instagram-post een onsje meer of wil je op LinkedIn eruit springen? Let me know.

Altijd in beeld
Blogabonnement 'ContentClub'

Geen omkijken naar je content? Word lid van de ContentClub! Met mijn blogabonnement ben je op structurele basis online aanwezig. Vanuit jouw merkmissie schrijf ik wat je klanten willen lezen. Het enige dat ik nodig heb is je input. Ik schrijf, zorg voor beeld en plaats het voor je op je site en socials.

Vraag me ernaar
Val op
Creatief contentidee

Geef jij te veel geld uit aan slecht renderende advertising? Pak dan eens uit met een creatief contentidee. Daarmee pak je je doelgroep in. Ik bedenk verrassende online campagneconcepten die met relatief weinig budget veel impact maken. Voor meer traffic, links en klanten.

Vraag me ernaar
Copywriter Sander van Hulten - iets Sanders diensten
Waarom wil je niets anders dan iets Sanders?
  • Copywriting met een communicatie-, concept- en contentoog
  • Ruim 15 jaar bureau-ervaring
  • Portfolio met werk voor A-klanten
  • Creatieve teksten in correct Nederlands
  • Advies in wat je 'iets Sanders' kunt doen.
Bekijk mijn portfolio
Samenwerken?
Kennismaken

Ik maak graag kennis met je. Uiteraard zonder kosten, wel met koffie. Zwart. (De koffie bedoel ik).

Kosten maken

Vooraf een offerte of achteraf een urenregistratie? Jij kiest en krijgt helder inzicht in de kosten.

Korte metten maken

Met je concurrenten. Allebei blij? Dan ga ik met een lach voor je aan de slag en maken we jouw verschil!